اخبــــار

0
41
اخبار
اخبار

درخواست مخبر از اصناف:قیمت‌ها را کنترل کنید

در جلسه روسای اتحادیه‌های تحت پوشش اتاق اصناف با معاون اول رئیس‌جمهور مقرر شد مسائل و مشکلات اصناف و بازاریان در کارگروه‌هایی احصاء و با فوریت نسبت به رفع این مشکلات اقدام شود.
محمد مخبر در این جلسه، اصناف و بازاریان را از مهمترین و موثرترین عوامل پیروزی و حمایت از انقلاب اسلامی برشمرد و گفت: بازاریان تهران و سراسر کشور در تمامی مقاطع نظیر دوران دفاع مقدس همواره پشتیبان و حامی مهمی برای کشور بوده و خدمات ارزنده‌ای ارائه کرده‌اند.
معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اینکه امروز حل مسائل و مشکلات اقتصادی کشور جز با همراهی و مشارکت بازار و بخش خصوصی میسر نیست، تصریح کرد: نظارت بر بازار و کنترل قیمت‌ها صرفا با اقدامات دولتی و برخوردهای تعزیراتی ساماندهی نمی‌شود بلکه این خود بازاریان و اصناف هستند که با هماهنگی می‌توانند بر بازار به نحو مطلوب نظارت کنند و انتظار دولت از بازاریان این است که به ویژه برای عید نوروز و ماه مبارک رمضان نسبت به نظارت و کنترل قیمت‌ها توجه جدی داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه در مذاکرات و دیدار با مقامات دیگر کشورها نیز همواره تاکید می‌کنم توسعه مناسبات تجاری و اقتصادی فیمابین نیازمند رفع مسائل پیش روی بخش خصوصی طرفین است، افزود: لازم است صندوق‌های سرمایه‌گذاری برای حمایت و پشتیبانی از اصناف شکل گیرد تا حمایت‌ها و تضامین لازم برای صادرات و واردات به آنها ارائه شود.
مخبر همچنین با بیان اینکه بافت فرسوده بازار تهران روحیه بازاریان و مردم را فرسوده می‌کند، افزود: معابر، بناها و زیرساخت‌های فرسوده بازار تهران نیازمند بازسازی است و باید هرچه سریعتر از این فرسودگی و مشکلات ناشی از آن خارج شود.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به مسائل مطرح شده از سوی روسای اتحادیه‌ها در این جلسه، به رئیس اتاق اصناف تهران تاکید کرد: در اسرع وقت کارگروه‌ها و جلساتی را با نمایندگان اصناف و اتحادیه‌ها و نمایندگان وزارت صمت و سایر بخش های دولتی برگزار و تمامی مشکلات موجود را آسیب شناسی و دسته‌بندی کنند تا با فوریت برای حل این مسائل برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری شود.
در این جلسه ، روسای اتحادیه‌های کیف و کفش، چینی و بلور، خرازی، طلا و جواهر، آجیل و خشکبار، چرم، لوازم خانگی، لوازم التحریر، پارچه، لوازم خانگی فلزی، فرش و پوشاک و … هر کدام گزارشی از مشکلات و مسائل کسبه و اصناف زیرمجموعه خود ارائه کردند.
منبع: ایسنا

رئیس اتحادیه کفاشان دست دوز تهران: کنترل می‌کنیم اما خریداران فاکتور بگیرند

رئیس اتحادیه کفاشان دست دوز تهران با استقبال از حمایت‌های دولت و معاون اول رئیس‌جمهور برای بازیابی نقش اتحادیه‌ها و اصناف در نظارت بر بازار خصوصا در روزهای پایانی سال گفت: قیمت کالاها در معرض دید مشتریان قرار دارد و توصیه ما به آنها این است که به قیمت‌های مندرج توجه داشته باشند و بعد از خرید هم حتما فاکتور بگیرند.
رسول شجری ادامه داد: بیش از ۲۵ تا ۳۰ درصد محصولات ما با تخفیف در نمایشگاه‌ها و فروش‌های فوق‌العاده در سطح شهر عرضه می‌شود، اگر کسی در نمایشگاه تخلف کند، بازرسان حضور دارند و در صورت گزارش تخلف و شکایت مشتریان، فورا غرفه را می‌بندند.
وی افزود: مردم حتما باید از فروشندگان فاکتور دریافت کنند و درصورت مشاهده تخلف، آن را گزارش دهند تا ما شکایت را به سرعت بررسی کنیم.
شجری تصریح کرد: علاوه بر این، بازرسان ما به صورت روزانه در سطح شهرمشغول نظارت بر قیمت‌ها هستند و درصورت مشاهده تخلف با آن برخورد جدی می‌کنند.
منبع: ایرنا

هشدار معاون سازمان بازرسی کل کشور به صنعتگران شهرک صنعتی چرم‎شهر

معاون نظارت و بازرسی امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور هشدار داد: با وجود آن که برای جلوگیری از ورود پساب صنعتی به محیط زیست اقداماتی در شهرک صنعتی چرم‎شهر صورت گرفته است، ولی پیش تصفیه برای کم شدن بار نهایی پساب کافی نیست و صنعتگران موظفند به تکالیف قانونی خود عمل کنند.
احمد اسدیان روز دوشنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ در جریان بازدید از واحدهای شهرک‎های صنعتی چرمشهر و سالاریه شهرستان ورامین، در جمع خبرنگاران گفت: به واحدهای صنعتی آلاینده فرصت محدودی داده می‌شود تا به تعهداتشان برای جلوگیری از آلودگی محیط زیست و تولید پساب عمل کنند، زیرا برخی از واحدهای صنعتی، از جمله واحدهای تولیدکننده چرم، به دلیل آب‌بَر بودن، پساب‌های خطرناکی تولید و به محیط زیست نیز آسیب وارد می‌کنند. وی شهرک صنعتی چرم‎شهر را قطب صنعت چرم کشور دانست که واحدهای متعددی در آن مشغول فعالیت هستند و حجم زیادی از پسماند را تولید می‌کنند که بخشی از آن‎ها، باعث آلوده شدن اراضی کشاورزی، منابع طبیعی و حتی سفره‌های زیرزمینی منطقه می ‎شوند.
معاون نظارت و بازرسی امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور افزود: این سازمان برای تأمین تجهیزات و دستگاه‌های مورد نیاز پیش‌ تصفیه از سوی واحدهای تولیدی، پیگیری‌های لازم را انجام می‌دهد تا آسیب کم‎تری به محیط زیست وارد شود. وی اضافه کرد: «صندوق محیط زیست» در کشور، اعتباراتی از محل جرائم واحدهای صنعتی دارد که بخشی از این اعتبارات، باید به عنوان حمایت از واحدهای صنعتی که در صدد تجهیز شدن به وسایل مورد نیاز پیش تصفیه هستند، اختصاص یابد.
اسدیان گفت: سازمان بازرسی کشور برای انجام این تکلیف از سوی «صندوق محیط زیست» پیگیری‌های لازم را انجام می‌دهد و در کنار تلاش برای جلوگیری از تعطیلی واحدهای آلاینده، از سلامت زیست ‎محیطی نیز کوتاه نمی‌آید به همین دلیل، به واحدهای صنعتی آلوده ‎کننده فرصت محدودی داده می‌شود تا به تعهدات خود برای جلوگیری از آلودگی محیط زیستی و تولید پساب خطرناک، عمل کنند.
منبع: ایرنا

برگزاری ۳۶۰ نمایشگاه و ۳۰ هزار فروش فوق‌العاده در سراسر کشور تشدید نظارت‌ها تا پایان ماه رمضان

معاون وزیر صمت با بیان اینکه طرح ویژه نظارتی ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۳ برای اجرا از ابتدای اسفند تا پایان ماه رمضان به ادارات کل صمت سراسر کشور ابلاغ شده، گفت که در حال حاضر تعداد بیش از۳۶۰ نمایشگاه با بیش از ۳۳ هزار غرفه برگزار شده که بسیاری از آنها افتتاح شده و آغاز به کار کرده‌اند. در مورد فروش فوق العاده نیز با مشارکت اتحادیه‌ها و واحدهای صنفی امسال بیش از ۳۰ هزار واحد اقدام به فروش فوق العاده کرده‌اند.
علیرضا شاه‌میرزایی درباره هدف از برگزاری نمایشگاه‌های عرضه ویژه کالا و فروش فوق العاده، اظهار کرد: با توجه به تأکیدات ریاست جمهوری بر ضرورت مهار تورم در شب عید، رونق بازار و جلوگیری از رکود کسب و کارها و همچنین دسترسی آحاد مردم به‌ویژه اقشار کم درآمد به کالاهای اساسی و همچنین ملزومات کیف و کفش و پوشاک و آجیل، مقرر شد این نمایشگاه‌ها با ظرفیت دو برابر نسبت به سال گذشته برگزار شود. البته علاوه بر نمایشگاه‌ها، فروشگاه‌هایی تحت عنوان  فوق العاده فعالیت می‌کنند که ویژگی تخفیف و عرضه کالای مناسب و با کیفیت را دارند و با نصب پلاکارد و یا تابلو مشخص شده‌اند.
وی همچنین درباره نحوه نظارت بر این نمایشگاه‌ها و فروش فوق العاده، گفت: نحوه نظارت در نمایشگاه از طریق استقرار بازرسی مقیم در محل نمایشگاه با همکاری سایر دستگاه‌های نظارتی نظیر تعزیرات و نیروی انتظامی خواهد بود و در مورد واحدهای فروش فوق العاده نیز طبق آیین نامه‌ای که واحد صنفی متقاضی باید لیست کالا و قیمت خود را به اتحادیه اعلام کنند و پس از موافقت اتحادیه واحد صنفی حراج خود را آغاز خواهد کنند خواهد بود. این فرآیند تحت نظارت و حضور مستمر بازرسان در محل صنفی خواهد بود.
به گفته این مقام مسئول در حال حاضر تعداد بیش از ۳۶۰ نمایشگاه با همکاری اتاق‌های اصناف و ادارات کل صمت استان‌ها و ستاد تنظیم بازار استان‌ها با بیش از ۳۳ هزار غرفه برگزار شده که بسیاری از آنها افتتاح شده و آغاز به کار کرده‌اند. در مورد فروش فوق العاده نیز با مشارکت اتحادیه‌ها و واحدهای صنفی امسال بیش از ۳۰ هزار واحد اقدام به فروش فوق العاده کرده‌اند.
وی در پایان گفت که با اختیارات ویژه‌ای که رئیس جمهور به سازمان حمایت و وزارت صمت واگذار کردند و تفاهم نامه‌ای که با اتاق اصناف در خصوص بازرسی از واحدهای صنفی منعقد شد، شاهد اقدامات ویژه‌تری نسبت به سال‌های گذشته در سطح بازار خواهیم بود.
منبع: ایسن

توسعه خوشه‌های کسب‌وکار در اولویت طرح‌های صنعتی قم است

سرپرست شرکت شهرک‌های صنعتی قم گفت: از سیاست‌های اصلی و مهم این شرکت توجه به مزیت‌های منطقه‌ای و توسعه خوشه‌های کسب‌وکار در استان است. وحید آشتیانی افزود: خوشه به مجموعه فعال در یک گرایش از کسب‌وکار گفته می‌شود که در یک منطقه جغرافیایی تمرکزیافته و با فرصت‌ها و چالش‌های مشترکی مواجه هستند. این شرکت‌ها مجموعه‌ای از محصولات مرتبط و مکمل را تولید کرده و به فروش می‌رسانند. وی اضافه کرد: چنین تمرکزی باعث ایجاد کسب‌وکارهای مرتبط می‌شود و منجر به پیدایش نهادها و خدمات تخصصی در زمینه‌های فنی، مدیریتی و مالی خواهد شد.
آشتیانی گفت: در استان قم ۱۳ خوشه کسب‌وکار شناسایی شده‌ ، از جمله کفش ماشینی، فرش دستباف، چوب و مبلمان، سوهان، سنگ، انگشتر و زیورآلات سنتی، پوشاک، چاپ و بسته‌بندی، فناوری اطلاعات که برنامه توسعه ۹ خوشه به اجرا درآمده‌است.
منبع: ایرنا

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید