برگزاری دوازدهمین نمایشگاه چرم و کفش مشهد

0
679
برگزاری دوازدهمین نمایشگاه مشهد

دوازدهمین نمایشگاه صنعت کیف، کفش، ماشین‌آلات، مواد اولیه و محصولات پوست و چرم مشهد از 24 الی 27 آذرماه در نمایشگاه بین‌المللی مشهد برگزار گردید.
این نمایشگاه به مساحت 6 هزار متر مربع و با 97 غرفه کار خود را به پایان رسید. در این نمایشگاه از استان‌های تهران، زنجان، اصفهان، آذربایجان شرقی، همدان و قم حضور داشتند.
به گزارش اخبار صنعت چرم و کفش – علی رسولیان، رئیس سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران نیز از این نمایشگاه بازدید به عمل آورد.
معاون وزير صنعت، معدن و تجارت گفت: طی هفت ماه نخست امسال ۵۰ میلیون دلار محصولات کیف و کفش از کشور صادر شده و در این زمینه صادرات رو به افزایش است.
وی در گفت‌وگو با خبرنگاران افزود: صنعت کفش و چرم اشتغال بسیار بالایی ایجاد می‌کند و برابر بررسی‌های انجام شده در بین ۷۱ رسته شغلی، کیف و کفش چهارمین اشتغال را به خود اختصاص داده است.
وی اضافه كرد: خوشبختانه میزان واردات کیف و کفش در طول سالیان گذشته به شدت کاهش یافته و نزدیک به صفر شده است که جای خوشحالی دارد.
رئيس هيأت مديره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ايران ادامه داد: تولید کنندگان توانمندی در صنعت كفش كشور حضور دارند كه برای توسعه صادرات آن بايد به همه بخش‌های این صنعت در هشت مرحله زنجیره کفش، از جمله طراحی، تولید، برندینگ و بازار توجه کرد تا متناسب با خواست و نياز مشتریان داخلي و خارجي تولید انجام شود.
رسولیان تصريح كرد: با حمایت‌های سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی در قالب خوشه‌های صنعتی و ارائه آموزش‌های مختلف در جهت تخصصی کردن تولید کفش، پنج خوشه صنعتی کفش در کشور تکمیل و جانی دوباره به این صنعت داده شده است.
وی اظهار داشت: همچنين با اختصاص مشوق‌های لازم برای استقرار در شهرک‌های صنعتی، واگذاری کارگاه تولیدی یا ایجاد شهرک‌های صنفی تخصصی با مشارکت اتحادیه‌ها و بخش خصوصی، حمایت‌های لازم از صنعت كيف و كفش صورت مي‌گيرد.
معاون وزير صنعت، معدن و تجارت افزود: اين صنعت دارای توانمندی‌های انساني و فنی بسیار بالا و همچنین منابع کافی است و سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی نيز وظيفه خود مي‌داند از فعالان صنعت کفش حمایت‌های لازم را برای تأمین مواد اولیه و توسعه صادرات محصولات به‌عمل آورد.
رسوليان اضافه كرد: برگزاری نمایشگاه كيف و کفش فرصت مناسبی است تا نیازهای داخلی کشور در این صنعت شناسایی و از این فرصت برای توسعه صادرات تولیدات داخلی بهره گرفته شود.
وي همچنین به برنامه جامع وزارت صنعت، معدن و تجارت برای احیاء واحدهای تولیدی راکد در کشور نيز اشاره کرد و ادامه داد: از ابتدای امسال تا كنون یک هزار و ۳۰۰ واحد تولیدی راکد در داخل و خارج شهرک‌ها و نواحی صنعتی به چرخه تولید بازگشته‌ و اين روند اميدبخش همچنان ادامه دارد.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: ۲ هزار کارگاه تولیدی با اشتغال ۱۴ هزار نفر در صنعت کفش این استان مشغول فعالیت هستند و سالانه از ۲۰ تا ۴۰ میلیون جفت کفش تولید می کنند که بخشی از آن به مصرف داخل و بخشی نیز به صادرات از کشور اختصاص می یابد.
علی بهرامی زاده افزود: صنعتگران کفش مشهد در قالب خوشه صنعتی سازماندهی شده و توسعه یافته اند و در این راستا مدرسه کفش نیز برای ارایه آموزش‌های تخصصی از تولید تا فروش در این کلانشهر ایجاد شده است.
وی ایجاد مرکز طراحی مد، کمک به توسعه بازار فروش و ایجاد شهرک صنفی – تخصصی کفش را در مشهد از جمله خواسته های اعضای اتحادیه و صنعتگران از رئیس سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در این نشست برشمرد که رسولیان با آنها موافقت کرد.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید