نشان امین الضرب به چه کسانی رسید؟

2
697
تندیس امین الضرب بر سینه رضا حمیدی بنیاگذار چرم مشهد

پنجمین دوره مراسم امین الضرب از سوی اتاق بازرگانی تهران برگزار شد و برگزیدگان، نشان تقدیر خود را دریافت کردند.

به گزارش اخبار صنعت چرم و کفش به نقل از ایسنا، مراسم امین الضرب هر ساله از سوی اتاق بازرگانی تهران و با هدف تقدیر از فعالان اقتصادی بخش خصوصی برگزار می‌شود.

در این مراسم در کنار افرادی که در حال حاضر فعالیت اقتصادی می‌کنند، از تولیدکنندگان و کارآفرینانی که برای چند دهه در اقتصاد ایران فعالیت کرده‌اند نیز تقدیر می‌شود.

پنجمین مراسم امین الضرب امروز در تالار وحدت تهران و با حفظ پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد و در کنار اعضای اتاق بازرگانی، معاون اول رئیس جمهوری و شهردار تهران نیز در این مراسم حاضر شدند.

در این مراسم، فریدون شیرین‌کام، پژوهشگر و نویسنده که کتاب‌های متعددی در حوزه زندگی و کسب‌وکار کارآفرینان و فعالان اقتصادی به رشته تحریر درآورده، مورد تقدیر و تشویق پارلمان بخش خصوصی پایتخت قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: مهاجرت بی‌صدای کارآفرینان و نخبگان شدت گرفته است

همچنین اکبر لاجوردیان، از بنیانگذاران گروه صنعتی بهشهر، از پیشکسوتان صنعت، از سوی اتاق بازرگانی با اهدای نشان امین‌الضرب مورد تقدیر قرار گرفت. در ادامه رضا تهرانچی، کارآفرین پیشکسوت و بنیانگذار گروه صنعتی ویتانا، به پاسداشت یک عمر فعالیت اقتصادی و کارآفرینی، از سوی اتاق بازرگانی تهران با اهدای نشان امین‌الضرب مورد تقدیر و تشویق قرار گرفت.

غلامرضا ذوالانواری، کارآفرین پیشکسوت در عرصه فرش ایرانی و پدر گبه ایران، دیگر فردی بود به پاسداشت یک عمر فعالیت اقتصادی و کارآفرینی، از سوی اتاق بازرگانی تهران با اهدای نشان امین‌الضرب مورد تقدیر و تشویق قرار گرفت.

جمشید بردبار، مدیرعامل شرکت الکترونیک افزارآزما و کارآفرین صنعتی، به پاسداشت فعالیت‌های اقتصادی و کارآفرینی، از سوی اتاق بازرگانی تهران با اهدای نشان امین‌الضرب مورد تقدیر و تشویق قرار گرفت و سیدمحمد احرامیان، بنیانگذار و رئیس هیات مدیره فولاد یزد، به پاسداشت فعالیت‌های اقتصادی و کارآفرینی و فعالیت‌های نیکوکارانه اجتماعی، از سوی اتاق بازرگانی تهران با اهدای نشان امین‌الضرب مورد تقدیر و تشویق قرار گرفت.

اهدای تندیس امین‌الضرب به رضا حمیدی بنیانگذار چرم مشهد

همچنین در این مراسم، دو نفر از پیشکسوتان عرصه صنعت و کارآفرینی «تندیس امین‌الضرب» را دریافت کردند. «رضا حمیدی» بنیان‌گذار گروه صنعتی مشهد که در حوزه چرم، فرش، نان صنعتی و نساجی فعالیت می‌کند از سوی هیات داوران برای دریافت تندیس امین‌الضرب پنجمین دوره معرفی و شناخته شد. او نیز تندیس امین‌الضرب را از معاون اول رئیس‌جمهور، شهردار تهران و رئیس اتاق تهران دریافت کرد.

«محمدرضا انصاری»، بنیان‌گذار شرکت کیسون نیز به پاس بیش از پنج دهه فعالیت در عرصه خدمات فنبی و مهندسی و صنعت کشور از سوی هیات داوران لایق دریافت تندیس امین‌الضرب شناخته شد. انصاری در حال حاضر از اعضای هیات نمایندگان اتاق تهران و ایران است.هم‌چنین در این مراسم نیز مانند سال گذشته در اقدامی نمادین، هر یک از برگزیدگان، بخشی از یک تابلوی کاشی‌کاری را تکمیل کردند که در نهایت این مصرع از شعر فردوسی«چو ایران نباشد، تن من مباد» پدیدار شد. بر این اساس، قرار است، عواید حاصل از فروش این تابلوی کاشی‌کاری در توسعه و تجهیز بیمارستان بازرگانان هزینه شود.

2 دیدگاه‌ها

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید